Инфо

24. фебруар 2022.24. феб 2022.
КК М015 (фото: ИГ КК М015)

КК М015 (фото: ИГ КК М015)

КОШАРКА: ПРЛ „ЗАПАД“

Изазов у Плани

Дерби меч друог кола плеј офа Прве регионалне лиге „Запад“ шабачки М015 је подиграо против Јагодине јуче и у тренутку када закљуујемо овај текст не знамо резултат, но само победа је чувала реалне изгледе у борби за титулу са одличним Крагујевчанима. Јагодинци су клуб са највећом традицијом и успесима у конкуренцији какву сада имају, но у Шапцу је домаћин био фаворит.

Осим учинком, Раднички 1950 и М015 су се издвојили и квалитетом, те би међусобни окршаји могли дати коначан одговор ко ће славити пласман у Другу лигу на крају сезоне. Први од два окршаја Шапчана и Крагујевчана се ближи, заказан је за први мартовски викенд, међутим овдашњу екипу очекује још један изазов, гостовање у Великој Плани.

Екипа Плане је половично почела плеј оф. Најпре их је Ивањица „почистила“ на њиховом паркету са 30 поена разлике, да би оно што их је одвело до плеј офа демонстрирали у Лозници где су изненадили домаћу екипу. Плани је домаћи паркет велики адут и до меча са Ивањицом, имали само један пораз на њему, од Радничког. У глобалу, као и већина других тимова у плеј офу, нема реалне шансе да се бори за шампионски пехар и растерећено може да направи проблем онима који те шансе имају. Ивањица није успела да парира Радничком и Крагујевац је још на максималном учинку, а свакако ће нулу међу поразима сачувати и против Лознице која је најмање показала у прва два кола.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa