Инфо

24. фебруар 2022.24. феб 2022.
Фото: И. Ђ., Чајић и Росић на постољу

Фото: И. Ђ., Чајић и Росић на постољу

АТЛЕТИКА

Два шампиона

Дуо атлетичара клуба „Спринт“ из Бадовинаца окитио се националним титулама и то Милан Чајић и Вељко Росић. Чајић је био најбољи на Првенству Србије у сениорском седмобоју, док је Росић најбољи млађи јуниор Србије у скоку мотком уз рекорд централне Србије са прескоченом висином од 3,75 метра.
Осим титуле међу „моткашима“, Росић је освојио и сребро у скоку увис и бронзу у трци на 60 метара са препонама, где је остварио лични рекорд. Наступио је и у штафети 4 пута 400 метара где је „Спринт“ освојио четврто место.

Милан Чајић је најбољи седмобојац Србије, а Бадовинчанима се бележи дупла победа, јер је сребро заслужио Никола Росић. Титулу је чајићу донео учинак од 4.452 бода који је најбољи у досадашњој каријери, остваривши и шест личних рекорда. Никола Росић је поставио пет личних рекорда и заслужио високу позицију на постољу.

Наташа Петровић је освојила шесто место на 60 метара уз лични рекорд, Милица Ненадовић је освојила седмо место у троскоку уз лични рекорд. Дејан Росић и Стефан Лазић су заузели шесту и седму позицију у скоку мотком, уз најбоља достигнућа каријере. Анђела Пантелић је пета у Србији међу млађим јуниорима у ходању на 3.000 метара, Ана Марија Пантелић осма, а Татјана Милетић девета у истој дисциплини.

АШК Темпо су представљале две такмичарке на Првенству млађих јуниора. Анастасија Богићевић била је близу медаље у бацању кугле, заузела је четврто место, док је Милица Милојевић четврта у својој трци на 60 метара.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa