Инфо

14. април 2022.14. апр 2022.
Оставка Сандре Колаковић

Оставка Сандре Колаковић

Дуел против Јагодине био је и последњи меч Сандре Колаковић на месту тренера Медицинара. После непуне четири сезоне поднела је оставку на место шефа стручног штаба. Преносимо део њеног саопштења које у целини можете прочитати на нашем званичном сајту.

Наступиле су околности у којима не могу бити продуктивна као до сада и не осећам да у таквим условима клубу могу да дам допринос какав бих желела и који сам до скора давала. Моја одлука је плод нагомилавања ситуација које су створиле овај мој осећај.

Одлука није исхитрена, није плод љутње или беса. Донела сам је пре поласка у Краљево, а саопштила председнику Радукићу, сарадницима и играчицама у свлачионици, непосредно након завршетка финалне утакмице Купа Србије. Сигурна сам да ће ми недостајати рад са младим играчицама.

Рукомет је моја љубав, не никако посао и наравно да ће и даље овај диван спорт бити присутан у мом животу. Захваљујем се свима у клубу, играчицама, колегама, нашим навијачима, новинарима, као и свима са којим сам сарађивала у протекле дивне четири године.

Играчицама и “Медицинару” желим све најбоље у даљем спортском и животном развоју и увек ће бити на посебном месту у мом срцу.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa