Инфо

14. април 2022.14. апр 2022.
Фото:  Александар Лилић

Фото: Александар Лилић

Пети по реду Ника Фит дани

Шабац центар спортске рекреације

Фитнес конвенција посвећена Dance Fitness-u. Окупила преко 50 клубова EX YU региона, Румуније и са Кубе. Присуствовало преко 400 учесника
Пета по реду фитнес конвенција под називом „Ника Фит дани“ , одржана је овог викенда на Градском тргу, под покровитељством града Шапца и С. У. Ника – Сања Никшић. Председник скупштине града Немања Пајић свечано је отворио овај догађај.

-Као организатор могу рећи да сам очекивала добар и квалитетан догађај као и сваке године, али да је сам догађај превазиштао сва моја очекивања и да је круна моје каријере. Захвална сам свом граду, презентерима, учесницима, пријатељима пројекта као и медијима који су све испратили. Могу рећи да је Шабац центар спортске рекреације – поручила је инструкторка фитнеса Сања Никшић.

Фитнес конвенција ове године била је посвећена Dance Fitness-u и окупила је преко 50 клубова EX YU региона, Румуније и са Кубе. Присуствовало је преко 400 учесника.

Током фитнес конвенције одржане су радионице и Master Classovi. Главни гост био је Claudiu Gutu.
Сања Никшић је добитница престижне награде у Лондону за најбољег тренера групних фитнес програма у Србији. Препознатљива је као један од најчувенијих инструктора зумба програма на овим просторима.
Ж.П.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa