Инфо

28. април 2022.28. апр 2022.
Мајски биланси

Мајски биланси

Током маја биће стављена тачка на прва два ранга српског фудбала, док ће у нижим лигама вероватно много тога бити познато, али ће једно преостало коло и бараж дуели бити распоређени у јун.

Шабачка Мачва и Мачва Богатић за сада делују сигурно у Првој, односно Српској лиги, но посебно шабачки тим, уколико је јуче поражен од Златибора, статус прволигаша је под знаком питања. Било како било, још четири мајска меча су пред њима. Богатинци су у горњем делу табеле и у форми која гарантује миран финиш. Посебно је важно што су им ривали у мају по мери, само један је изнад њих на табели: Мл. Радник, Борац 1926, Трепча, Слога (ББ) и Сушица

Код зонаша је деловало да овдашњи клубови ходају сигурно лигом, уз изузетак Слоге из Богосавца која је одустала од такмичења, међутим два лоша резултата „пале лампице“ пре свега у Петковици. Владимирци и Прњавор су тренутно у златној средини. За Петковичане би кључни могли бити дуели у Владимирцима и против Дрина на домаћем терену крајем маја. Владимирци имају три меча против тимова слабије пласираних на табели. Обе екипе имају и једно слободно коло.

У Окружној лиги првог маја је велики дерби у Клупцима. Уколико Раднички победи Подриње, практично ће обезбедити титулу и Зону, победа Лозничког Поља враћа драму.

Јевремовац је сигуран шампион поцерске групе међуопштинске лиге, док ће бити борба дуга за трон у Мачви. Три претендента и рапсореди сличне тежине за Дубље, Милицонар и Стојан Лазарац. Заједнички ривал водећих је Душко Клење тим из врха који дочекује Богатић и путује у Дубље.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa