Инфо

2. јун 2022.2. јун 2022.
Заједно бринемо о младима
Градоначелник Шапца присуствовао годишњем заседању Скупштине САКОМ-а

Заједно бринемо о младима

Српско-азербејџанска привредна комора ,,САКОМ” стипендира 22 студента, од којих су 2 из Шапца, Машу Вучетић са Факултета ветеринарске медицине и Уроша Пантелића са Електротехничког факултета који имају одличан просек
Градоначелник Шапца др Александар Пајић присуствовао је годишњем заседању Скупштине српско-азербејџанске привредне коморе ,,САКОМ” са генералним директором ,,Азвирта” у Србији, Ахметом Муратом Туркоглуом.

- Сарадња са партнерима из Азербејџана даје одличне резултате за Шабац. Азербејџанска компанија ,,Азвирт” ради на изградњи капиталног пројекта, ауто-пута Рума-Шабац, новог моста преко Саве и брзе саобраћајнице Шабац-Лозница. У исто време, српско-азербејџанска привредна комора ,,САКОМ” стипендира 22 студента, од којих су 2 из Шапца, Машу Вучетић са Факултета ветеринарске медицине и Уроша Пантелића са Електротехничког факултета који имају одличан просек. Заједно бринемо о младима јер они су наша будућност, каже градоначелник Пајић .

- Потврдили смо одличне односе и договорили наставак сарадње у обостраном интересу.
Град Шабац сарађује са свим партнерима у интересу развоја нашег града. У наредном периоду наставићемо ову добру праксу, а све са циљем стварања од Шапца града будућности за све његове грађане, додаје Пајић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa