Инфо

2. јун 2022.2. јун 2022.
Жена звана невоља
Ники Меј:

Жена звана невоља

На овако незаборавне девојке нисте наишли још од Кери, Саманте, Шарлот и Миранде: три најбоље пријатељице и смртоносно гламурозна четврта жена која им се инфилтрирала у друштво.

Ронке жели живот из бајке и децу. У вези је са Кајодеом и машта да је он „онај прави“ (савршен, попут њеног преминулог оца). Нјене другарице за њега мисле да је само још један у низу њених сумњивих момака.

Бу има све што Ронке прижељкује – доброг мужа, предивно дете. Али фрустрирана је, неиспуњена, мучи је грижа савести и очајнички жели да се сети себе каква је некада била.

Сими је главна звезда са савршеним стилом живота. Нико не зна да пати од хроничног синдрома уљеза и да је у искушењу да дâ отказ кад год јој шефица помене њен „урбани стил“. Нјен муж мисли да раде на беби. Она не.

Када екстравагантна и харизматична Изобел упадне у њихово друштво, испрва изгледа као да буди оно најбоље у свима њима. (Сређује Сими разговор за посао у Хонгконгу! Иде на трчање са Бу!) Али, што се више Изобел меша, то више хаоса сеје за собом, а у блиском пријатељству између Ронке, Сими и Бу крећу да се појављују пукотине.

Најновији број

23. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa