Инфо

2. јун 2022.2. јун 2022.
Могућности инвестирања словеначких привредника у општине и градове Србије
ДЕЛЕГАЦИЈА ГРАДА ШАПЦА У СЛОВЕНИЈИ

Могућности инвестирања словеначких привредника у општине и градове Србије

Градоначелник Шапца др Александар Пајић је са са чланом Градског већа за привреду Живаном Бајићем и председником Скупштине града Шапца Немањом Пајићем присуствовао конференцији ,,Могућности инвестирања словеначких привредника у општине и градове Србије” која је одржана у просторијама Господарске зборнице Словеније. Конференцију је организовао Српско-словенски пословни клуб у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина и Амбасадом Републике Србије у Словенији.
Градоначелник Пајић овом приликом је истакао да са највећом радном зоном у региону, Град Шабац у последње две године бележи велику заинтересованост ивеститора.



,,Услови живота Шапчана ће се знатно поправити улагањем у путну инфраструктуру, а захваљујући новом ауто-путу до Београда и Новог Сада ће се стизати за 40 минута. Имаћемо и најбржу друмску везу са западном Србијом и Републиком Српском. Одлична понуда Града и мрежа путева привући ће велики број инвеститора, који ће отворити нова радна места и смањити незапосленост, чиме ће се побољшати животни стандард свих наших суграђана. Руководство Града Шапца води проактивну политику довођења инвеститора и на најбољи начин презентује потенцијале Града Шапца. Не чекамо да други утичу на наше пословање, већ се интензивно боримо за сваку инвестицију у нашем граду. Шабац ће бити град будућности”, рекао је Пајић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa