Инфо

2. јун 2022.2. јун 2022.
Снови о злату – ЖРК Медицинар (Ж 16), (фото: ЖРК Медицинар фб страна)

Снови о злату – ЖРК Медицинар (Ж 16), (фото: ЖРК Медицинар фб страна)

РУКОМЕТ: ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ (Ж 16)

Шабац поново домаћин

После три године поново завршница у Шапцу. Домаћин овог пута хала „Зорка“. Медицинар један од фаворита, али упитан састав. Дванаест најбољих екипа
Пре три лета, у јуну 2019. година, сала Гимназије угостила је 12 најбољих рукометних екипа у Србији у категорији кадеткиња, а титулу шампиона на крају у свом граду сачувала је ондашња генерација Медицинара чије играчице данас чине окосницу сениорске екипе. Поново је Шабац домаћин, овај пут ће најбољи у Србији играти у хали „Зорка“ и надамо се да ће то бити једина промена у односу на 2019. годину.

Нова генерација шабачких рукометашица доминантно је освојила Лигу централне Србије и свакако жели да понови у свом граду успех екипе из 2019. године. Од 3. до 5. јуна пут до титуле води кроз најпре два меча у групи, потом, у случају освајања групе, кроз полуфинале и финале. Владимир Павловић предводи екипу која је један од фаворита, но неће нису само ривали брига, већ и повреде.

-Јана Ђукановић је повређена, Тамара Мандић још није санирала тешку повреду од зиме, на последњем мечу сениорки је повреду претрпела Александра Васић. Обећавам да ћемо се борити и да циљамо највиши пласман, надам се да ће нас пратити навијачи, што је изузетно важно посебно у млађим категоријама и да ћемо заслужити њихову подршку. Ово ће бити до сада најизједначенија завршница – истакао је Павловић.
Током три дана у хали Зорка ће бити одигране 24 утакмице. Петак и субота преподне су резервисан за такмичење по групама. Мечеви за пласман и полуфинала где ће наступати победници четири групе биће у суботу поподне, док су финале и мечеви за остале позиције у недељу.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa