Инфо

2. јун 2022.2. јун 2022.
Фото: Приватна архива

Фото: Приватна архива

У ОРГАНИЗАЦИЈА КД “КОЦЕЉЕВА”

Одржана Национална изложба паса свих раса

Након двогодишње паузе XII Национална изложба паса свих раса одржана је протеклог викенда у Коцељеви, у организацији локалног кинолошког друштва. Према речима председника КД “Коцељева” на овогодишњој изложби приказано је око 250 паса.

-Задовољни смо тим бројем, пре свега јер смо правили паузу. Осим тога у околини имамо јаке изложбе попут оних у Ваљеву или Убу које су са дужом традицијом. Наше друштво постоји од 2005.године, али нисмо одмах правили изложбе. Трудимо се да будемо добри домаћини и организатори. Имамо неке повољности за излагаче у сарадњи са ловачким удружењем, трудимо се да изађемо нашим ловцима у сусрет и излагачима који имају више од 2-3 пса да их релаксирамо у финансијском смислу и приволимо да дођу на ову изложбу. Ту су и поклони за децу. Покушавамо да додатно омасовимо ову манифестацију и будемо једни од најбољих у региону- поручио је председник КД “Коцељева” Слободан Петровић.
Да су организатори испунили очекивања излагача потврдио је и један од њих, Саша Радосављевић из Брђана, власник најлепшег пса Србије у раси Saint Bernard short haired. Након што је претходно проглашена за најлепшег младог пса, титулу шампиона у овој раси понела је Doris giants from Brusnica.

-Утисци са изложбе у Коцељеви су заиста позитивни. Мислим да је овде и у Ваљеву најбоља организација. Веома смо задовољни титулом шампиона. На 11 такмичења 10 пута је била првак расе- са поносом истиче Саша.

Добро време послужило је учеснике ове манифестације на којој су, чини се, подједнако уживали и власници и пси, али и посетиоци.
В.Бошковић

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa