Инфо

16. јун 2022.16. јун 2022.
Бесплатно учешће домаћих компанија
Манифестација “FARETE”у Болоњи

Бесплатно учешће домаћих компанија

Учешће компанија из региона Балкана (international buyers) je бесплатно и предвиђено је у оквиру програмске целине “International Club”
У циљу информисаности домаћих компанија са подручја Мачванског управног округа ради учешћа на пословној манифестацији “FARETE”у Болоњи, одржан је радни састанак на коме су учествовали Владан Красавац начелник Мачванског управног округа , Владимир Мићић помоћник градоначелника Шапца, Живан Бајић, члан Градског већа Шапца за привреду и Радивоје Мићић, директор Националне службе запошљавања Шабац. Домаћин састанка био је Симеоне Аполони, територијални представник Konfindustrija Srbija.

Силвија Херцег
CONFIINDUSTRIA
SERBIA
Rappresentanza
Internazionale
di Confindustria
in Serbia
Змаја од Ноћаја 12, III piano, apt. 6
11000 Belgrade, Serbia Telefono: +381 11 2624 194
Cellulare: + 381 60 639 1226
info@confindustria.rs
Follow us on Facebook, Instagram and LinkedIn
www.confindustriaserrbbia.rs


У Болоњи се 07. и 08. септембра 2022. године одржава пословна манифестација „FARETE”,као место сусрета компанија и прилика за проналажење пословних партнера и представљање производа и услуга.Манифестацију већ десети пут за редом организује Konfindustrija Emilija (пословно-послодавачка организација која окупља компаније из Болоње,Модене и Фераре),а уз подршку Регије Emilija – Romanja.
Konfindustrija Srbija,као међународна канцеларија најзначајније италијанске пословне асоцијације Confindustria, званични је партнер и заступник овог значајног пословног скупа за регион Балкана у циљу проналажења ,идентификације и одабира локалних компанија потенцијалних учесника на овом пословном догађају као и организације пута и боравка одабраних компанија у току трајања самог догађаја.
Учешће компанија из региона Балкана (international buyers) je бесплатно и предвиђено је у оквиру програмске целине “International Club”.

Све информације везано за овај догађај заинтересовани могу добити од Силвије Херцег.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa