Инфо

7. јул 2022.7. јул 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

МАТУРАНТИ УЧИТЕЉСКЕ ШКОЛЕ ПРОСЛАВИЛИ 55 ГОДИНА МАТУРЕ

Сећања на најлепше младалачке дане

Осим оних који сада завршавају средње школе бројни су скупови генерација матураната уназад неколико деценија, који тако освежавају своја сећања, као што је случај ових дана кад су се окупили матуранти Учитељске школе коју су завршили пре 55 година
Након побољшања стања после пандемије време дружења поново је настављено тамо где је све стало. Тако је и са матурским свечаностима током летњих месеци када смо у прилици видети средњошколце на својим последњим заједничким изласцима.

Осим оних који сада завршавају средње школе бројни су скупови генерација матураната уназад неколико деценија, који тако освежавају своја сећања, као што је случај ових дана кад су се окупили матуранти Учитељске школе коју су завршили пре 55 година. Многи од матураната прво запослење пронашли су у Босни и Херцеговини, те су неки и одатле дошли на прославу.

Фото: "Глас Подриња"


На тераси ресторана уз ручак и кафу смо се подсетили школовања и догодовштина које смо правили. То су дивна сећања на најлепше младалачке дане.

Занимљиву причу окупљеним матурантима испричала је Вера Радојевић пензионерка, која је свој радни век провела као васпитачица и педагог у Предшколској установи:
-Док смо били у изолацији размишљала сам шта да радим у четири зида и како да испуним време. Дошла сам на идеју да правим уникатне честитке од пресованог цвећа и лишћа. Успела сам да направим преко сто честитки и део сам одабрала за моје колеге, јер традиционално, на сваком окупљању им поклоним нешто од мојих рукотворина за сећање. Драго ми је да сам их и овог пута обрадовала и одушевила, - рекла нам је Вера која се након дужег времена поново видела са колегама и пријатељима из школских клупа.
Шефик Гаџо

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa