Инфо

14. јул 2022.14. јул 2022.
Нова четворка у Мачви (фото: З. Д.)

Нова четворка у Мачви (фото: З. Д.)

ФУДБАЛ: ФК МАЧВА – ПРЕЛАЗНИ РОК

Квартет као опција

Мачва је добила четири нова фудбалера која ће бити на располагању тренеру Куртушићу у наставку припрема за Прву лигу. Уговоре су потписали Милош Нешковић, Вук Марковић, Павле Радуновић и Енсон Квок.

Нешковић (2004), доскорашњи омладинац Мачве је опција у шпицу напада, као и Павле Радуновић (1996), који је у клуб дошао из Тимока, док ће Марковић (1999) и интернационалац из Хонг Конга Енсон Квон (1999) појачати одбрану. Марковић је наступао за Студентски град, док је Квон појачање из Тимока.
Радуновић је изданак школе Рада, био је стандардни првотимац у Зајечару претходне сезоне, а Марковић је каријеру градио у млађим катеогријама ОФК Београда, уз значајну минутажу у Студентском граду у недавно окончаној сезони. Квон није био упрвом плану плаво-белих из Зајечара. Одиграо је један меч у регуларном делу сезоне и још три у плеј аут периоду.

Како је и најављено, Бранислав Марковић, млади везни играч поникао у Мачви, није део планова новог стручног штаба, те је променио средину и наредне сезоне ће наступати за суперлигашку екипу Вождовца. Уз њега у тиму наредне сезоне неће бити Сладојевића и Самуровића који ће предстојећи шампионат провести у редовима српсколигаша Рађевца из Крупња.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa