Инфо

14. јул 2022.14. јул 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

НОВИХ 2,8 КИЛОМЕТАРА АСФАЛТА У МЕТЛИЋУ

Пут као испуњено обећање

Улажемо у путну инфраструктруру, али улажемо и у друге ствари важне за село, да бисмо, пре свега младе људе оставили да живе на својим имањима, да бисмо поспешили пољопривредну производњу, али пре свега да бисмо приближили услове живота у селу
Мештани Метлића добили су 2,8 километара новог асфалта. Урађена су три путна правца у Неговановића и Илића Мали и њима ће бити повезано око 40 домаћинстава.

-Пут који смо дуго чекали напокон је стигао. Последњих најмање десетак година смо слушали приче да ће он бити урађен, али то се није десило. Остварено је са формирањем нове градске власти и ово је испуњено предизборно обећање. Овај малски пут је кружни и повезује главни пут који иде од Волујца према путу Шабац - Црниљево, каже Сретен Стевановић мештанин.

Фото: "Глас Подриња"


Мештане овог дела Метлића је по завршетку радова у петак посетио градоначелник Шапца Александар Пајић. Том приликом су разговарали о значају овог пута, али и о томе шта им још недостаје у селу.

-Велико је задовољство видети одушевљење људи који овде живе. Ово је требало да буде урађено давних година, да би они могли да живе на један квалитетан начин, да се баве пољопривредом и остану да живе у селу. Улажемо у путну инфраструктруру, али улажемо и у друге ствари важне за село, да бисмо, пре свега младе људе оставили да живе на својим имањима, да бисмо поспешили пољопривредну производњу, али пре свега да бисмо приближили услове живота у селу условима какви су у граду. То је наша визија развоја сеоских средина и трудићемо се да и у наредном периоду значајна средства улажемо у побољшање услова живота у селу, навео је градоначелник Пајић.
М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa