Инфо

21. јул 2022.21. јул 2022.
Лиге за најмлађе (фото: КК Зорка)

Лиге за најмлађе (фото: КК Зорка)

КАЈАК: ЛИГЕ МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА

Финиш првенства

Мини кајак, пионирска лига, односно Лига олимпијских нада улазе у сам финиш за ово лето, а младим кајакашима је преостало још једно коло. У претпоследњем организованом у Шапцу кајакаши „Зорке“ су потврдили досадашњи пласман у екипној конкуренцији, када говоримо о мини кајаку и пионирима, док су олимпијске наде напредовале у односу на претходно коло када су наступили десетковани.

Прва места у свом граду освојили су: Нађа Радаковић (МК 1 – 1.000), потом двојац Радаковић – Мићић (МК 2 – 500) и квартет Грубјешић, Андрић, Миланковић, Павловић (МК 4 – 500). Сребра су заслужили: Вукашин Мрдић (МЦ 1 – 1.000), двојац Мрдић – Петровић (МК – 500) и четверац на 500 метара Вукашиновић, Пантић, Ивковић, Прица (К4 – 500), а „бронзано“ сећање на треће коло лета 2022. остаје за Страхињу Пантића (К1 – 1.000), Уроша Стојићевића (МК 1 – 1.000), Вукашиновића – Пантића (К2 – 500) и четверац Ђенадић, Вукашиновић, Димитријевић, Баљак (К4 – 500). Мини кајакаши и пионири су по бодовном салду заузели друга места када је треће коло у питању и потврдили вицешампионске позиције у свеукупном пласману.

Таркет је лидер у мини кајаку, Дунав Бездан је водећи у пионирској лиги, док међу кадетима и јуниорима Лиге олимпијских нада табелу предводи Змај Земун. Шапчани су у ЛОН имали четврти резултат кола, што их је померило са осмог на пето место екипног пласмана. До краја сезоне је преостало још једно коло.

Најновији број

2. фебруар 2023.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa