Инфо

1. септембар 2022.1. сеп 2022.
Тамо где  ракови певају
Делија Овенс:

Тамо где ракови певају

Босонога девојчица неукротивог духа, Каја Кларк живи потпуно сама у колиби у мочвари, недалеко од мирног градића на обали Северне Каролине. Док крстари својим чамцем кроз лагуне и шаш, ослушкује дрвеће и животиње, и иако усамљена, довољна је сама себи.

Мочвара и њена створења за Кају нису никаква непознаница: хране је и штите, подучавају је свему што треба да зна и праве јој друштво у игри. Када израсте у девојку, њена дивља, неухватљива лепота привући ће пажњу двојице младића, а пред њом ће се наћи изазов новог, узбудљивог света љубави.

Једног октобарског дана, полиција ће пронаћи беживотно тело Чејса Ендруза усред мочваре, а локално становништво ће истог тренутка посумњати на тајанствену девојчицу. Гласине убрзо постају оптужбе, а сумње непорецива истина. Плима се ваљала ка обали и један талас му је запљуснуо стопала и однео шкољку заједно са стотинама других назад у море. Под плаштом ноћи застао је испод крошања, посматрајући на стотине свитаца који су заводљиво треперили летећи у дубоку мрачну мочвару. Тамо где ракови певају.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa