Инфо

15. септембар 2022.15. сеп 2022.
Фото: КК "Таур"

Фото: КК "Таур"

КК ТАУР НА СЕПТЕМБАРСКОМ ТУРНИРУ

Злато и бронза за Касијану

Касијана Марковић и Шарлиз, освојиле су златну медаљу у брзинској утакмици другог дана Септембарског турнира, одржаног протеклог викенда у Београду. Првог дана такмичења, Касијана и Смајлинг завршили су утакмицу као трећепласирани и Клубу донели бронзану медаљу.

Фото: КК "Таур"


-Данас су за наш клуб у главној брзинској утакмици наступала четири такмичара: Огњен Јанковић са Кадетом, Јована Арсеновић са Кармом, Софија Арсеновић са Тајаном и Касијана Марковић са Шарлиз. Овај пут Касијана није дозволила да јој умакне прво место као на претходном турниру када ју је победио такмичар из Македоније. На њено одлично јахање одговорила је Шарлиз која је паркур прошла без грешке у најбољем времену. Остали наши такмичари су овај пут остали без пласмана, иако су и они имали запажене наступе, али са понеком грешком- наведено је у извештају са такмичења КК „Таур“, Средње пољопривредне школе Шабац.

Првог дана такмичења Септембарског турнира у прескакању препона, утакмице су биле поређане по висини и тежиини, у првој и најлакшој Клуб је представљала Дарија Џигурски са In my dream и остала без пласмана. У другој је Лена Кијурина имала једно рушење са Лалом и заузела пето место. У трећој је Касијана Марковић јахала Смајлинга, и ово је био за овај двојац тек други наступ у каријери на овој висини, и одмах бронза. У четвртој, најтежој утакмици, скакао је Огњен Јанковић са Кингом, паркур су прошли без грешке, али за мање од пола секунде су изгубили треће место.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa