Инфо

15. децембар 2022.15. дец 2022.
Званична фб страница градоначелника Шапца

Званична фб страница градоначелника Шапца

МЕРЕ ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ

ЕАграр као новина Министарства пољопривреде

Министарство пољопривреде припрема еАграр као нови начин учешћа свих пољопривредних газдинстава у реализацији програма које ће Министарство да спроводи
Са државним секретаром у Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде Јеленом Благојевић и директором Пољопривредне саветодавне стручне службе Шабац Милојем Драгојевићем, градоначелник Шапца др Александар Пајић разговарао је о новим мерама које Министарство у наредном периоду припрема, као и о ближој сарадњи Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде и Града Шапца и о бољој координацији Одељења за пољопривреду и Пољопривредне саветодавне стручне службе.

Дигитализација ће допринети бржем, транспарентнијем и потпунијем учествовању свих пољопривредних газдинстава у датим мерама


- Министарство пољопривреде припрема еАграр као нови начин учешћа свих пољопривредних газдинстава у реализацији програма које ће Министарство да спроводи. Дигитализација ће допринети бржем, транспарентнијем и потпунијем учествовању свих пољопривредних газдинстава у датим мерама.
Град Шабац ће још већим средствима у буџету за 2023. годину подржати своја села и све пољопривреднике. Заједно са својом државом бринемо о нашим пољопривредницима, рекао је градоначелник Пајић.
Званична фб страница градоначелника Шапца

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa