Инфо

15. децембар 2022.15. дец 2022.
Прва награда за Јовану
Шабачка гимназија

Прва награда за Јовану

Ученица Шабачке гимназије III6 одељења, Јована Јањатовић, је остварила велики успех освојивши прву награду у оквиру IEEESTEC конференције студентских пројекатa. У наставку су текст и слике са конференције које је Јована направила у форми извештај.

У четвртак, 24. 11. 2022. године на Електронском факултету у Нишу одржана је јубиларна 15. IEEESTEC конференција студентских пројеката.

Конференцију су организовали студентски огранак IEEE SB Niš, EESTEC LC Niš и Електронски факултет у Нишу, у сарадњи са IEEE Serbia&Montenegro Секцијом, IEEE Electron Devices/Solid-State Circuits Chapter, IEEE Microwave Theory and Techniques Chapter, IEEE WIE Affinity Group i IEEE Computational Intelligence Chapter, уз подршку Српске академије науке и уметности (САНУ) Огранка у Нишу, као и Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

У оквиру категорије “Најбољи СТЕМ средњошколски пројекат”, прву награду освојио је рад: Пројектовање и дизајн штампане плоче на примеру LED беџа, чији су аутори: Јована Јањатовић, Коста Јовановић, Михајло Нинков.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa