Инфо

12. јануар 2023.12. јан 2023.
Представа, аниматори, пакетићи...
ОДРЖАНА НОВОГОДИШЊА ДЕЧЈА ПРИРЕДБА

Представа, аниматори, пакетићи...

Парк испред Дома културе у Коцељеви за тренутак се претворио у новогодишњу бајку захваљујући иницијативи фабрике “Нова интимо” која је успела да анимира већи број фирми, организација и појединаца и за малишане из коцељевачког краја организује дечји вашар.

На штандовима су биле изложене новогодишње и божићне декорације, ширио се мирис медењака, потпуно бесплатно служили кафа и чај. Све то је употпуњено веселом дечјом песмом и аниматорима.
Малишани су имали прилику да уживају и у позоришној представи, а свима који су били добри у протеклих 365 дана Деда Мраз је донео поклоне.

–Прошле године смо први пут организовали новогодишњу прославу за децу са Деда Мразом и поделом пакетића у парку. То нам је био први корак ка овоме што смо сада урадили. Међутим, ово је сада урађено са више људи, више организатора, јер смо ову прославу направили на нивоу целе Коцељеве.

Просто, желели смо да деца осете да за њих има места овде, да и њима може да буде лепо и другим поводом, а не само у дане зимнице. Желимо да деца доживе тај моменат и осете празнични дух- изјавила је власница и директорка фабрике “Нова интимо” ДОО Коцељева Даниела Војиновић.



Према њеним речима следеће године малишани ће уживати у још више садржаја, а овогодишњи догађај имао је и хуманитарни карактер и у његову организацију, између осталих, био је укључен и Црвени крст.

–Хоћемо просто да направимо да ово буде једна традиционална новогодишња забава за децу и за све оне који се тако осећају. Сада имамо 175 деце пријављене. Ја верујем да ће их следеће године бити много више када и остали буду видели како то функционише и колико су се људи ангажовали да би ово заиста било онако како треба. Овде има пуно деце и мислим да и она као и њихови вршњаци у другим местима имају право да буду срећна, да уживају у новогодишњој чаролији- поручила је Војиновић и додала да се не може увек чекати да неко нешто уради уместо вас, већ је потребно иницирати, па ако се све ради онако како треба подршка шире заједнице засигурно неће изостати.

Идеју ове компаније подржава све више фирми и организација, али и локална самоуправа која је препознала значај ове иницијативе и пожеле да из године у годину проширује и обогаћује новогодишњи дечји вашар у жељи да им празнични дани протекну у правој чаролији.
Весна Бошковић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa