Инфо

13. јул 2023.13. јул 2023.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

АСФАЛТИРАНО ПЕТ УЛИЦА У ГОРЊОЈ ВРАЊСКОЈ

Испуњена вишедеценијска жеља

Укупно пет улица укупне дужине више од 1.800 метара у Горњој Врањској добило је асфалт. Боље услове за живот имаће становници Господар Јевремове, Дринске, Синђелићеве, Његошеве и Церске улице.

-Драго ми је што је све ово урађено и што је испоштован сваки договор са мештанима. Биће лакше деци да дођу до школе, али и за остале мештане, као и за сваког путника намерника који прође овим путевима. Захвални смо градоначелнику и Градској управи, рекла је мештанка Биљана Прокић.

Председник Савета Месне заједнице Горња Врањска Ненад Стојићевић захвалио се градоначелнику Шапца Александру Пајићу, као и својим сарадницима у Савету МЗ на заједничком залагању да асфалт стигне до сваке куће.

-Много нам значи асфалт у овим улицама. Било је много тешко живети поред неасфалтираног пута, поготову када су лоши временски услови. Овде има много деце и било им је тешко да иду у школу. Сада је све лакше, рекао је Ненад Стојићевић.

Фото: "Глас Подриња"


Завршетак радова обишао је градоначелник Шапца Александар Пајић. Током разговора са њим мештани су исказали задовољство због урађеног посла и испоштованог договора.

-Ови људи су били стрпљиви. Обећали смо им да ћемо им урадити путеве. То је од великог значаја за останак мештана на својим огњиштима, у својим домаћинствима. Током две и по године урадили смо око 90 километара путне инфраструктуре у селима. Важно је да ови људи ни динара нису дали за нешто што је основна потреба. Раније су породице давале од 300, 500 и до 1.500 евра како би добили пут у свом месту. Сада су сви грађани истог реда, нема подела на сеоско и градско подручје, сви трошимо исти буџет. Задовољство је што смо овим људима испунили вишедеценијску жељу, рекао је градоначелник Пајић.

Вредност радова у Горњој Врањској је око 17,5 милиона динара.
М.М.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa