Инфо

13. јул 2023.13. јул 2023.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

ЧЕТВРТИ ТРКАЧКИ ДАН НА ШАБАЧКОМ ХИПОДРОМУ

Huntress победница „Шабачких омица“

„Ми се увек надамо и очекивали смо ову победу“ рекла је Тамара Иванишевић из Ергеле “Зобнатица“. „Имали смо до краја неизвесне трке, избалансиране хандикапе, грла која су добро спремљена, тако да ћемо и на Шабачким коњичким свечаностима имати одличне галопере“ рекао је директор Шабачког хиподрома др Александар Перановић
Huntress АД “Зобнатице“ је победница трке дана “Шабачке омице“ четвртог тркачког дана на Шабачком хиподрому. Победничко грло јахао је Ђорђе Перовић, а тренирао Танасковић.
-Трка је нешто где не можемо увек да будемо сасвим сигурни какав ће исход донети. Ми се увек надамо и очекивали смо ову победу. Припремамо се за Шабачке коњичке свечаности где смо увек радо виђени гости, рекла је Тамара Иванишевић из Ергеле “Зобнатица“.

Друго место у овој трци освојила је Almighty Rave Штале “Салаш“ коју је јахао Милан Николић, а тренирао Душко Пајић. Трећа је кроз циљ прошла Olimba Катарине и Јоване Милошевић, са џокејом Гораном Мешетовићем, а у тренингу код Душка Пајића. Mistic Bel у сувласништву Шендековића је заузела четврто место, са џокејом Иштваном Козмом, у тренингу код Тамаре Шендековић.

Фото: "Глас Подриња"


На програму је било још пет трка. Победник прве трке “Ивањдан“ био је Auensir, Саше Марковића, са џокејом Миланом Конкољем, у тренингу код Младеновића. Imperia је освојила “Меморијал Миомире Миње Кнежевић“, а био је то други тријумф за џокеја Милана Конкоља. Flitsch и Ђорђе Перовић победили су у “Шабачком спринту“, трећој трци овог тркачког дана. Berrygar са Гораном Мешетовићем у седлу је био најбржи у трци “Петровдан“. “Меморијал Стефана Пауновића“ освојио је Caravaggio са Ђорђем Перовићем.

Фото: "Глас Подриња"


-Овај дан је у нашем календару битан као припрема за Шабачке коњичке свечаности које следе за две недеље. Имали смо до краја неизвесне трке, избалансиране хандикапе, грла која су добро спремљена, тако да ћемо и на Шабачким коњичким свечаностима имати одличне галопере. Све је спремно, прошли су први и други упис, уверен сам да ћемо бити пуне старт машине. Биће то круна наше сезоне и можда најбоље Свечаности до сада, рекао је директор Шабачког хиподрома др Александар Перановић.
Шабачке коњичке свечаности одржаће се 22. и 23. јула.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa