Инфо

15. март 2012.15. мар 2012.
ОМЛАДИНА ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ ПРЕДСТАВИЛА ПРОЈЕКАТ

ШАБАЦ 26

Демократска омладина Шапца, прошле среде на конференцији за медије, јавности представила пројекат “Шабац 26“. Програм намењен студентима и ученицима старости до 26 година, предвиђа попусте за улазнице на спортска такмичења и установе културе. Градској управи, у току наредне седмице, биће поднесен предлог да омогући бесплатно коришћење интернета у појединим деловима града
Израда пројекта “Шабац 26“ отпочела је пре месец дана. Спровели смо интернет анкету са једноставним питањем: “Шта Шабац може да уради за младе“ и добили неколико стотина повратних одговора. Све предлоге смо анализирали, а потом нејконкретније уобличили у пројекат под називом “Шабац 26“ ““ истакао је председник Демократске омладине Шапца Душан Костадиновић.
Пројекат је намењен ученицима и студентима до 26 година старости. Први део односи се на попусте на улазнице за спортска такмичења и установе културе. Други део, тиче се бесплатног коришћења интернета на одређеним градским локацијама. Предвиђено је да ово буде “пилот“ програм који ће трајати наредних годину дана.
-Фокусирали смо се пре свега на развој здравих стилова живота и успостављање и неговање исправих културних образаца. У овом смислу, партнери би нам били ФК “Мачва“, РК “Металопластика“, Коњички клуб “Шабац 1820“ и друга спортска удружења. Што се тиче културних установа ту пре свега подразумевамо Шабачко позориште, Народни музеј, Библиотеку. Овде би млади људи, уз сагласност Градске управе остварили значајне попусте на услуге које пружају ове установе.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa