Инфо

7. септембар 2023.7. сеп 2023.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ, ПОЧЕТАК ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ

Владимирци варош знања

И ова школска година почела је како доликује, дечијом грајом и средњошколским опредељењима. Свакога дана у варошицу са територије Општине Владимирци допутује преко хиљаду почев од предшколаца, основаца и средњошколаца. Народски ври као у кошници док се мудре главе спремају да прокрче пут и остваре своје снове. Локална самоуправа је обезбедила превоз:

- Колико младост доноси а знање чини слику богатијом увиђамо из године у годину. И ове године талас који подмлади нашу варош обавезује да им пружимо услове да достигну своје циљеве. И надаље ћемо бринути о њима јер наше сутра је у њиховим рукама и достигнућима. Нова година је нова обавеза и за њих и за нас, видно је задовољан председник Горан Зарић.

Уз максималну безбедност на сваком кораку само у ПУ „Сунцокрети“ у 13 васпитачких група има 110 предшколаца, у Основној школи “Жика Поповић” око пет стотина ђака а у Посавотамнавској средњој школи има их око четири стотине. Права армија школараца жељних знања али и велики испит за све који о њима брину.
С.К.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa