Инфо

7. септембар 2023.7. сеп 2023.
Екскурзија и спортско дружење
УДРУЖЕЊЕ ПЕНЗИОНЕРА ОПШТИНЕ ВЛАДИМИРЦИ

Екскурзија и спортско дружење

У склопу редовних активности Удружења пензионера општине је уприличило екскурзију за 42 пензионера. Уз Авалу, храм Светог Саве, манастир Раковицу и гроб патријарха Павла, нашло се времена и за дружење каже председник удружења Мирко Лазаревић:

- Прошетали смо и Београдом на води а у обиљу дешавања многи су посетили презентације опреме за масажу уз могућност да је купе на више рата. Све је зачињено дружењем задовољно рапортира Лазаревић а истиче и учешће на недавној малој олимпијади на нивоу Мачванског округа у Шапцу.

- Ми смо имали својих пет представника а међу њима и једну даму. Резултат је био у другом плану пошто су стечена нова познанства. Од игара уз шах, занимљиво је било шутирање на мале голове, бацање плочица на линију, брзо ходање уз одличну организацију Удружења пензионера Шабац зачињено дружењем за незаборав, закључује Лазаревић.

Из удружења поручују да се и надаље могу набавити огрев и потребштине на рате по чему се ово удружење већ познаје. Житељи општине који су у трећем добу живота а нису се до сада учланили имају прилику за то пошто чланство у удружењу доноси бројне погодности.
С.К

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa