Инфо

28. септембар 2023.28. сеп 2023.
За продор ка врху табеле

За продор ка врху табеле

ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

Непредвидиви Убљани

Синиоћ Мачва гостовала у Милановцу. Бод против Слободе није задовољио. Играчи из Гане у дресу Јединства највећа опасност по гол Мачве. Повратак неколико недовољно опорављених играча
Уз свако поштовање Ужичанима, али Мачва је изгубила два више него што је освојила један бод у мечу против старог ривала. Табела и форма су указивали ко је фаворит, али је дефанзива гостију дала резултат. Уследио је неминовни пад, синоћ је шабачки тим гостовао у Милановцу против јаког имена, али екипе далеко од добре форме, док у недељу у Поцерску долази Јединство Уб.

Мачва – Слобода (У) 0:0 (0:0)
Стадион Мачве. Гледалаца: 1.000. Судије: Н. Петровић (Шајкаши); помоћници: Пиљак и Шошкић (оба Београд). Жути картони: Враштановић, Стевановић и Абдулахи (Мачва); Јанковић и Китановски (Слобода).
МАЧВА: Гочманац, Марковић (Мићановић), Ристивојевић, Сладојевић, Стевановић (Петровић), Савковић (Јевтић), Враштановић, Новаковић, Пеаце (Абдуллахи), Радуновић, Бранковић (Угиагбе).
СЛОБОДА: Вукашиновић, Глишовић (Великић), Рашковић (Станојевић), Гајић (Ђерић), Ђукић, Ђ.Глишовић, Р. Глишовић, Голубовић, Старчевић (Јанковић), Јовановић (Китановски), Тумбас.


Јединство је претходне сезоне, као новајлија, било у игри за бараж, у нову су ушли тихо, али поново гаје амбиције о борби у горњем делу табеле. Када побеђују или губе, то су мечеви са много голова, када ремизирају играју 0:0. Врло су непредвидиви, попут мечева на којима наступају. Сличан однос имају на домаћем и гостујућем терену. Имају другу по ефикасности екипу и трећу најслабију одбрану. У најбољој форми су Кари Кваку, играч из Гане, стрелац пет голова, као и његов сународник Зубаиру.

Мачва је фаворит, неколико играча који су одмарали против Слободе вратили су се у Милановцу или ће то учинити против Убљана. Пејовић би поново требало да буде у навали. Претходне сезоне је Јединство освојило бод у Шапцу, док је у Убу славило.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa