Инфо

12. октобар 2023.12. окт 2023.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Купопродајна изложба ПУ „Наше дете“

Пешачку зону у центру града испред поште прошлог четвртка испунили су штандови и дечји осмеси, који су и сами постали заштитни знак купопродајне изложбе. Четврти дан Дечје недеље у календару Предшколске установе „Наше дете“ традиционално је резервисан за дружење са суграђанима како би им представили шта вредне руке малишана могу да направе.

Фото: "Глас Подриња"


- У Дечјој недељи смо мало више упућени на заједничко дружење, једни на друге, много се радујемо овој манифестацији. Ово је прилика да суграђани погледају шта радимо у нашем вртићу заједно са децом, родитељима. Деца су по природи врло креативна бића и свакодневно подстицање креативности у вртићу, потпомогнуто снагом родитеља и васпитача, допринело је да на овој купопродајној изложби ти продукти буду што лепши, уочљивији. Ово је дан кад се цео град дружи са нашом установом и кад је наша установа отворена према граду. Учествују сви вртићи са градског подручја. Ове године смо одлучили да вртићи на сеоском подручју изложбе приреде у својим местима, да дамо допринос и тим срединама, да не буде да смо запоставили сеоско подручје, јер је ово манифестација која може да се реализује на свакој локацији- истакла је директорка Предшколске установе „Наше дете“ Сандра Мићић.

Фото: "Глас Подриња"


Посвећене припреме за један од најрадоснијих дана у години почеле су после Чивијашког карневала, а резултати су видљиви. Шаренило, лепота и креативност на тезгама оличење су посвећености и труда родитеља, васпитача и деце. Богат програм Дечје недеље обележили су школица фолклора, маскенбал, посете музеју, библиотеци, другим основним школама, а за завршетак манифестације, спортске активности.
Д.Д.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa