Инфо

12. октобар 2023.12. окт 2023.
Дубочица наредни изазов за Мачву

Дубочица наредни изазов за Мачву

ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

Дубочица тече до Шапца

Кажу присутни и они који су меч посматрали путем линка да би Мачва донела три уместо једног бода са гостовања у Београду, када би у Првој лиги Србије постојао ВАР систем, мада ко је гледао пре две недеље Тотенхем и Ливерпул, у најјачој лиги света, видео је да ни он ништа не гарантује. Било како било, Мачва је остала непоражена против Радничког, али жали за два бода и поништеним голом из, чини се, регуларне ситуације. Свакако је и са бодом високо позиционирана, низ без пораза је продужен, а уколико оправда улогу фаворита против Лесковца, брзо ће бити заборављен Нови Београд.

Раднички (НБ) – Мачва 1:1 (0:1)
Нови Београд. Гледалаца: 200. Гл. судија: Н. Бикић (Зрењанин); помоћници: Шаин (Вршац) и Стојковић (Београд). Стрелци: Радуновић у 12. и Нуредини у 60. минуту. Жути картони: Симчевић, Ђокић, Коца (Раднички); Радуновић и Абдулахи (Мачва).
МАЧВА: Гочманац, Јовановић, Ристивојевић, Сладојевић, Савковић, Враштановић (Јевтић), Мијаиловић (Ристић), Новаковић, Пеаце (Абдуллахи), Радуновић (Петровић), Угиагбе (Димитријевић).


Дубочица је нови члан Прве лиге, али има европске услове и сигурно да је план у догледно време пласман у Супер лигу. Већ у овој сезони су важили за могуће изненађење. Играју солидно, посебно у гостима, четири од шест мечева су непоражени, трећи су у лиги по том учинку, имају и победу једну, тако да могу да буду незгодни. Најбољи стрелац је Душан Савић, међутим њихова снага је податак да је осам различитих играча постизало голове. Међу стандардним првотмцима и ослонцима екипе је Ђорђе Белић, доскорашњи играч Мачве. Неприксоновен ОФК Београду су три гола дали, а „романтичари“ су укупно у десет кола примили осам.

П. Радуновић


-Лига је изједначена, ништа није извесно и успевају они који дају и више од максимума. Морамо имати тај приступ против Лесковчана, како нас не би изненадили. Циљ је победа и наставак серије добрих резултата. Уверен сам да смо ми ти који се питамо – истакао је Иван Куртушић.

Н. Јовановић
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa