Инфо

18. април 2024.18. апр 2024.
Гол за бод: С. Абдулахи

Гол за бод: С. Абдулахи

ФУДБАЛ: МАЧВА У ПЛЕЈ ОФУ

Циљ испуњен, снови трају

Сезона је свакако успешна, али нема одрицања ни од Супер лиге. Бараж је далеко шест бодова, а у оптицају је 21. Док сан траје, траје и борба за испуњење
Била би Мачва у плеј офу и да је ОФК однео сва три бода, али би на салду био бод мање и горак укус прекида серије без пораза. Абдулахи је донео заслужен бод и омогућио снажније славље на крају. Могла је и до три Мачва посматрано кроз изгледне шансе у другом делу. Две сезоне Шапчани нису успевали до плеј офа, сада јесу и већ сада сезону могу прогласити успешном.

Мачва – ОФК Београд 1:1 (0:1)
Стадион Мачве. Гледалаца: 2.000. Гл. судија: Стефан Ђокић; помоћници: Митић и Тодоровић. Стрелци: Абдулахи у 90+2. за Мачву; Георгијевић у 13. за ОФК. Жути картони: Абдулахи, Јевтић, Враштановић (Мачва); Стоисављевић (ОФК)
МАЧВА: Гочманац, Абдулахи, Јевтић, Јововић (Адамовић), Марковић, Мијаиловић (Станојевић), Новаковић, Пејовић, Ристивојевић, Стевановић, Враштановић (Ђорђић).


-Успели смо у примарном циљу, показали смо квалитет онда када је то било најважније, подигли се из тешке ситуације, почетком пролећа, везали добре резултате и обезбедили оно што смо заслужили радом и пожртвовањем. Не стајемо на овоме, сада желимо да изненадимо многе у плеј офу и да се боримо за бараж – нагласио је Влада Мијаиловић.

Летошње амбиције су испуњене, али не престоји седам лагодних рунди, већ седам тешких утакмица где се тражи шанса за корак више, наглашава председник клуба Пејовић.

Распоред плеј офа
1. Мачва – Графичар (21.04 – 18:00)
2. Раднички – Мачва (27.04)
3. Смедерево – Мачва (01.05)
4. Мачва – ОФК Београд (08.05)
5. Јединство – Мачва (25.05)
6. Мачва – Инђија (18.05)
7. Текстилац – Мачва (26.05)


-Поносан сам на тим, на момке. Била је торбулентна зима, али ја сам веровао да можемо и то сам нагласио на изборној скупштини. Показали смо снагу. У плеј офу нема притиска, али жеље велике има. Идемо даље, тражимо прилику за бараж, боримо се док прилика постоји – додао је Пејовић.
Д. Б.

Најновији број

13. јун 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa