Инфо

28. март 2024.28. мар 2024.
Славље након гола Радничком

Славље након гола Радничком

ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

Гостовања одлучују

Убедљиво против Новог Београда. Мора боље на гостовањима. Заостатак за плеј оф зоном преполовљен. У седам дана два гостовања
Мачва је имала готово идеалан викенд и добила нову прилику да избори плеј оф. Убедљиво је играла и победила Новобеограђане и што је још важније конкуренти су ремизирали (Вршац и Колубара) и од плеј оф зоне црвено-црне деле два бода. У оптицају је 12 поена.

И. Ристивојевић – капитен Мачве


Разлику ће правити мечеви на гостујућем терену који су и највећи проблем Шапчана. Након победе у Милановцу 23. новембра, Мачва бележи само поразе, шест их је нанизала и већ у Лесковцу мора прекинути то, а онда и наредног викенда у дуелу против Графичара наставити. Нови Сад у ванредном колу не сме бити проблем у Шапцу, а дерби последњег кола, против ОФК Београда је посебна прича, но није нереално да и пре тог меча буде познато оно најважније. У седам дана два пута гостује Мачва и након следећег викенда све би могло бити много јасније.

Мачва – Раднички (НБ) 3:0 (1:0)
Стадион Мачве. Гледалаца: 1.000. Гл судија: С. Ранисавић (С. Митровица); помоћници: Владић (Шид) и Лалуја (Црвенка). Стрелци: Ристивојевић у 13, Радуновић у 60. и Мијаиловић у 68. минуту. Жути картони: Ристић и Ристивојевић (Мачва); Ћурчић и Ђурковић (Раднички).
МАЧВА: Гочманац, Марковић, Јевтић, Ристивојевић, Савковић (Стевановић), Враштановић (Адамовић), Јововић, Новаковић (Станојевић), Пејовић (Ђорђић), Радуновић, Ристић (Мијаиловић)
РАДНИЧКИ (НБ): Масларевић, Мани (Перетонмотеи), Недељковић, Нуредини, Шкорић, Дабић (Ђурић), Стојановић (Лазић), Хрњаз (Илић), Ћурчић, Аниекњуило (Велинов), Ђурковић



Вршац до краја очекују мечеви на домаћем терену против Графичара и Текстилца, односно гостовања Новом Саду и ОФК Београду. Колубара је домаћин Инђији и Смедереву, а гост у Сремској Митровици и Младости у Новом Саду.


Дубочица је у плеј оф зони, али далеко од сигурног места. Не одустају ни од Супер лиге још увек, мада седам кола не знају за победу. У последњем дуелу у Лесковцу је поражена од просечне Младости. Играју тврде мечеве, без много голова. Мачву дочекују без суспендованог Стевановића. Мачва тражи реванш за јесењих 0:1.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa