Инфо

28. март 2024.28. мар 2024.
Гасификација вредна преко 23 милиона евра
Општина Владимирци: потписан уговор који ће променити слику општине

Гасификација вредна преко 23 милиона евра

У жељи да житеље општине сврста у ред средина које могу користити све погодности попут већих средина, Локална самоуправа општине Владимирци на прагу је реализације посла који мења слику општине. Уговор о пословно техничкој сарадњи у просторијама ЈП Србија гас у Новом Саду потписали су генерални директор ЈП Србија гас Душан Бајатовић ,директор извођача радова фирме Промонт груп Д.О.О. такође из Новог Сада Миланко Цицмил и председник Општине Владимирци Горан Зарић:

-За пар месеци слика ових простора изгледаће значајно другачије, како се само прижељкивало. Посао вредан и за много веће средине отвара спектар могућности од грејања преко лепезе потреба у домаћинствима наше општине. Једним прикључком решиће се бројне предности у свакодневници. Ако само схватимо да се ради о суми од преко 23 милиона ЕВРА нашој срећи нема краја уз убеђеност да ће сви схватити о значају посла који нас очекује и води огромним кораком напред или тачније не да Владимирци не смеју да стану већ ће закорачити у високо друштво све богатије слике квалитета живота, усхићен је први човек Општине Владимирци.

За очекивати је да се релативно брзо крене са реализацијом обимног посла који доноси бољитак у свако насељено место општине.
Сретен Косанић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa