Инфо

11. април 2024.11. апр 2024.
Плеј оф је близу (фото: ФК Мачва)

Плеј оф је близу (фото: ФК Мачва)

ФУДБАЛ: ОФК У ШАПЦУ, ПОКЛОН мајице ЗА ПОСЕТИОЦЕ

Пролеће, романтика, нада

Дуел против ривала великогимена. На Карабурми ће бити играна опет Супер лига. Мачва близу плеј офа, држи све у својим рукама и фаворит је за доигравање
Када долази најпознатији ОФК у Шабац, то је посебан догађај, свакако долази плаво-бели тим, „романтичари“ много квалитетнији него претходни пут, пролећа 2017. године. Онда је то био тим који незаустављиво одлази у нижи ранг, сада је тим на корак од вишег. Мачву може да инспирише име ривала, али мора да мисли на себе и учини последњи корак ка плеј офу.

Графичар – Мачва 2:2 (1:1)
Београд. Гл. судија: Н. Ђорђевић (Гуча); помоћници: Новаковић (Гуча) и Живковић (НС). Стрелци: Ристивојевић у 18. и Ристић у 65. за Мачву; Ајдар у 34 и Ристивојевић (аг) у 90. за Графичар. Жути картони: Ристић и Адамовић (Мачва).
МАЧВА: Савић, Стевановић, Марковић, Јевтић, Јововић (Адамовић), Ристић (Абдулахи), Враштановић, Мијаиловић (Сладојевић), Ристивојевић, Новаковић, Радуновић (Ђорђић).


Минути су делили од четврте победе у низу која би тај циљ већ постигла, али и са бодом из Београда, Мачва све има у својим рукама. Реално, шансе су велике. Победа гарантује плеј оф, а ни реми или пораз нису крај нада. Довољно је да изгуби Графичар у Ужицу, и Мачва је међу осам без обзира на исход у Поцерској. Укратко, у конкуренцији су: Мачва, Раднички, Графичар и Дубочица, три екипе ће у плеј оф, једна у плеј аут, тренутно све деле исти бодовни салдо.



ОФК на пролеће резултатски не личи на тим од јесени, но залиха је превелика да им било шта буде угрожено. Имају два члана међу три водећа стрелца лиге, Георгијевић и Марковић, неколико ирача интернационалног искуства и свакако су фаворити.
Пре седам сезона Мачва је победила 3:0 у Шапцу, али је онда она улазила у Супер лигу, ОФК је био на дну. У јесењем делу било је 2:1 за ОФК.

Као и на претходним утакмицама источна трибина биће отворена за основце, док ће сви посетиоци који купе улазницу добити мајицу ФК Мачва.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa