Инфо

21. март 2024.21. мар 2024.
Радуновић у продору

Радуновић у продору

ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

Поново императив

Нема места за било шта друго осим три бода против Београђана. Након одузимања бодова Раднички у сваком мечу под додатним притиском. Традиција на страни Мачве, без пораза три меча
Против Јединства, истичу у Мачви, игра је била боља од коначног исхода. Једанаестерац је одлучио победника и без бодовног побољшања Шапчани су поново пред императивом победе на домаћем терену како би сачували реалне шансе за плеј оф. Традиција против некадашњих „мајстора с Дунава“ је на страни Шапчана и како показује табела и квалитет.

Јединство (Уб) – Мачва 1:0 (1:0)
Уб. Гледалаца: 1.000. Гл. судија: Н. Бикић (Зрењанин); помоћници: Богићевић и Радоичић (оба Београд). Стрелац: Ибрахим у 25. мин. (11 м). Жути картони: Ристић, Ристивојевић (Мачва); Димитрић (Јединство). Црвени: Јанковић (Уб) у 87.мин.
ЈЕДИНСТВО: Дубљанић, Голубовић (Бошковић), Милићевић, Миладиновић (Димитрић), Додеровић, Пиваш, Андрић, Стеванчевић (Јанковић), Ибрахим (Ракић), Митић (Паић), Карикари
МАЧВА: Савић, Марковић, Јевтић (Сладојевић), Ристивојевић, Савковић, Враштановић (Адамовић), Јововић (Мијаиловић), Новаковић, Пејовић (Ђорђић), Радуновић, Абдуллахи (Ристић)


Радничком је одузето шест бодова и у врло тешкој су ситуацији. Иако је плеј аут пред њима, опстанак би био велики успех. Ипак, већ су их многи отписали, а они су забележили две победе у два последња меча и пуни елана долазе у Шабац. Ђокић је највећа претња, а током зиме су остали без другог стрелца Крапухина. Ангажовали су много играча на паузи, међу њима многи и са интернационалним искуством.

Победа императив за Мачву


Мачви се на гол враћа Гочманац након меча суспензије. Претходне године Мачва је два пута победила Раднички, иако је био у плеј офу, а Мачва у плеј ауту након 30 кола, док је ове године било 1:1 у Београду, уз бољу игру црвено-црних и испуштена два бода. Мачва је четврти домаћин ПЛ, Раднички тек 13. гост са две победе, додуше на теренима где Мачва није постигла гол, а освојила само бод (Нови Сад и Вршац), што говори о потреби опреза за фаворита у овом мечу.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa