Инфо

12. октобар 2023.12. окт 2023.
ТК Летњиковац Еликсир (фото: ТК Летњиковац фб)

ТК Летњиковац Еликсир (фото: ТК Летњиковац фб)

ТЕКВОНДО: КУП СРБИЈЕ

Шабачких 18 медаља

Дводневно такмичење у Београду успешно за сва три шабачка клуба. Појединачна, екипна признања, пехари за најбоље
Више од 600 такмичара из 60 клубова Србије наступило је на Отвореном Купу Србије у теквондоу, а шабачки представници заслужили су 18 одличја А класе. Још једном су сва три клуба имали освајаче медаља.

ТК ШАБАЦ: Шампионске титуле освојио је пионир Петар Обрадовић, јуниорке и јуниори Милош Марковић и Ђорђе Парошки, односно сениор Урош Белановић. Вицешампиони су постали Вук Павловић (пионир), Жарко Крајишник и Марко Михаиловић (сениори), док се бронзама А класе могу похвалити Доротеа Андрес (пионири), као и јуниори Никола Кљајић и Јована Марјановић. ТК Шабац је био екипно други код сениора и свеукупно међу сениорима трећи.

ТК Шабац (фото: ТК Шабац фб)


ТК ЛЕТЊИКОВАЦ ЕЛИКСИР: Летњиковчани су добили три шампиона. Јана Лукић и Тијана Малишевић су постале јуниорске шампионке своје категорије, док је Иван Карајловић у својој сениорски победник Купа. Михаило Живановић је други пионир своје категорије и донео је сребро, док су бронзане медаље понели Миа Митровић (пионирка) и Виктор Пушкић (сениор). Јана Лукић је заслужила пехар за најбољу јуниорку на Турниру, док је Летњиковац понео пехар намењен најбољој екипи међу јуниоркама. Клуб је и пети свеукупно код јуниора, односно четврти код сениора (шести свеукупно сениорски колектив).

ТК ВИНЕР ЧИВИ: Немања Илић је још једном имао одличан наступ и завредео сениорско злато у својој категорији, чиме је обогатио личну колекцију, али и колекцију свог клуба Винер Чиви. Уз њега медаљу А класе, бронзаног сјаја освојио је пионир Василије Бојић.

Ово су одличја у А класи, док су у Б класи такође сва три тима имала одликаше, укупно 13 медаља су освојили клубови из Шапца међу учесницима Б класе.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa