Инфо

19. октобар 2023.19. окт 2023.
Пет бечких постоља
БРАЗИЛСКА ЏИУ ЏИТСА

Пет бечких постоља

ММА БЈЈ Секутор Шабац (клуб бразилске џиу џитсе) први пут је са тимом од пет такмичара наступио на једном великом такмичење у Аустрију. У Бечу су наступила два почетника, дебитанта на борилишту, уз три искусна борца. Они су били једини представници Србије међу 17 држава учесница из целог света.
Златну медаљу у својој категорији освојио је Вукашин Кунаица у категорији до 12 година. Сребра су заслужили: Вељко Кунаица, категорија до 16 година, Огњен Алфировић, категорија до 18 година и Данило Јоксимовић, у категорији сениора. Шапчани у колекцији имају и једну бронзу, ону коју је освојио Микица Алфировић у категорији до 18 година.

-Када све утиске саберемо, морамо рећи да смо са оваквим резултатима веома задовољни, можда је то могло и још боље, али то ће посужити борцима који су по први пут такмичили као једно велико искуство. Три стотине такмичара говори да је такмичење било на високом нивоу. Као клуб ММА БЈЈ Секутор ША и афилијација академије Рензо Грацие - Секутор Академије - Београд, заузели смо такође високо 7. место од 31 академије које су наступиле – истичу у клубу.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa