Инфо

14. децембар 2023.14. дец 2023.
Завршно годишње окупљање
Удружење пензионера општине Владимирци

Завршно годишње окупљање

Челници Удружења пензионера општине Владимирци председник Мирко Лазаревић и секретар Милутин Јовановић су у Дому ученика Посавотамнавске средње школе угостили пар стотина житеља трећег доба у пријатној атмосфери уз евоцирање успомена али и уз песму и игру. Како доликује завршном окупљању Лазаревић се захвалио свима, пре свега локалној самоуправи на издашној помоћи у уређењу просторија и на присуству овом скупу председника Привременог органа општине Владимирци Горана Зарића, члана Привременог органа општине Владимирци Рада Ковачевића те управљачког тима који на сваком кораку прате потребе пензионера уз пуну посвећеност њиховим проблемима.

Председник Удружења пензионера општине Владимирци Мирко Лазаревић је изнео занимљив предлог да сви пензионери са територије општине Владимирци симболичну суму преко пензионих чекова определе за Удружење како би се лепеза услуга учинила богатијом а овакви скупови били, као и ескурзије, чешћи и из дана у дан све примеренији потребама житеља трећег доба.


Међу присутним пензионерима чуле су се само речи хвале за окупљање које би, опет по њима, требало бити и чешће. Од Владе Милинковића из Вучевице, Мије Јанковића из Кујавице, Радише Поповића из Прова, Љубе Исаиловића из Белотића, Љубине Ковиљчић из Јаловика, Милоша Стефановића из Трбушца, Љиљане Петровић из Дебрца сви су изразили наду да ће се дружити чешће јер овако нешто напросто не сме да стане.



Хвала је ишла и на рачун локалне самоуправе и управнице Дома ученика Тамаре Обреновић која се побринула да скуп протекне без иједне примедбе у беспрекорној услузи на сваком кораку.
Сретен Косанић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa