Инфо

14. децембар 2023.14. дец 2023.
У. Павловић (фото: РК МП Елискир фб)

У. Павловић (фото: РК МП Елискир фб)

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА

Каћ – последња станица

Последњи дуел у 2023. години. Прилика за победу на крају добре године. Југовић увек незгодан ривал. Квалитет на страни плавих
Металопластика Еликсир не прекида серију победа и иако је отало још много рунди до краја регуларног дела сезоне требало би да се деси чудо па да плеј оф позиција Шапчана буде угрожена. Форма у којој играју играчи Владе Матића тренутно, ближа је прекиду серије неуспеха у Супер лиги против Војводине, него лошим резултатима против осталих екипа. Надиграна је у Шапцу и Дубочица, на силовит начин, додатно је увећана дистанца у односу на тим који се бори за плеј оф место и до мирне паузе следи још један меч.

МП Еликсир – Дубочица (Л) 33:28 (17:13)
Хала Зорка. Гледалаца: 1.000. Судије: Мошорински (НС) и Панџић (Зрењанин). Седмерци: МП 6(5); Дубочица 4(2). Искључења: МП 12; Дубочица 8 минута.
МП ЕЛИСКИР: Павковић (2 одбране), Додић 12(5), Алиловић 4, Мирковић, И. Миловановић, Гавашелишвили 1, Јевтић, Арсић (15 одбрана), Дамњановић, У. Павловић 4, Брајовић 2, В. Павловић, Паповић, Петровић 2, Симић 4, Дакић 4.
ДУБОЧИЦА: Павловић, Милићевић 3, Радуловић 8(2), Петровић, Трајковић 1, Митровић 1, Спасић, Атанасковић 5, Ристовић 2, Павловић 3, Милошевић 3, Анђелковић 2, Коцић (9 одбрана), Ђерић, Арђелан (5 одбрана).


Југовић је име које нешто значи у српском рукомету, један је од три тима из Србије који има европски трофеј, међутим, у овом тренутку Металопластика Елискир је квалитетнија осетно и да би „откинули“ неки бод Каћани морају одиграти значајно изнад могућности, а Металопластика значајно испод. Имају потпуно нови тим у односу на претходну сезону и права су домаћинска екипа. Све победе су остварили у Каћу, нису направили ниједно изненађење, а једино су Динаму били такмац читав меч у Каћу, но и ту су поражени. Упозорење Металопластици су ипак претходне две сезоне. У прошлој у Храму су претрпели пораз крајем априла, а у оној пре ње су славили минималну победу.

Ново голгетерско вече – М. Додић (фото: РК МП Елискир фб)


-После повратка из Финске много играча је прехлађено, имамо кадровских проблема и поносан сам како се с тим носе моји играчи. У Каћу је тежак меч, поребан нам је одмор, морао сам да их одморим, но у Каћу желимо да овај део приведемо крају на прави начин – рекао је тренер Владан Матић.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa