Инфо

14. децембар 2023.14. дец 2023.
Владимирци прославили 99 година уз присуство два министра
Свечано обележен Дан општине Владимирци

Владимирци прославили 99 година уз присуство два министра

Уз инпресиван одзив житеља општине Владимирци завидан број гостију из градова и општина у окружењу, сарадника и пријатеља и представника бројних фирми које сарађују са престоницом Посавине обележен је Дан општине. Част домаћину и свим присутнима додатно су увеличали министарка пољопривреде, шумарства и водопривреде Јелена Танасковић и министар државне управе и локалне самоуправе Александар Мартиновић у дану за незаборав. У пригодном обраћању челни човек општине Горан Зарић је рекао:

Министарка пољопривреде, шумарства и водопривреде Јелена Танасковић је на пречац побрала симпатије присутних који су задовољство реченим исказали аплаузима:
Драго ми је што сам са Вама и што видим компактност и оволики број присутних. Знам да је велики број Вас пољопривредника па са задовољством кажем да ћемо Вас испратити колико год је то могуће пошто радите најтежи посао од јутра до сутра. Драго ми је и да као општина завређујете сваку пажњу и овде ћу доћи увек када ме позовете. Знам да сте вредни људи и да ћете умети да своје поштовање државе Србије и председника Вучића изразите подршком, да наставимо корачати ка бољитку и да не смемо стати ни као држава, али и Владимирци не смеју да стану, уз салве одобравања задовољно је беседила министарка.


Од како смо пре 99 година указом краља Александра Карађорђевића постали варошица није се десило да председник Србије у кратком периоду дође у Владимирце два пута попут Александра Вучића, а сада нам част указују и два министра, Александар Мартиновић којем дугујемо захвалност што градимо нову Управну зграду, али и други пројекти попут улице која ће растеретити саобраћај али и поносан да само сада радимо око 15 километара асфалтних путева и ту нећемо стати. Министарка пољопривреде Јелена Танасковић је итекако добро дошла у пољопривредном крају па нашем задовољству нема краја. Хвала свима који су дошли да поделимо радост живљења, а у сусрет великом јубилеју 100 година општине већ следеће године, уз поруку да са радовима за берићет грађана нећемо и не смемо стати, задовољно је говорио Зарић.



Срце је било пуно свима па је и члан Привременог органа општине Владимирци Раде Ковачевић изрекао сијсет хвале на гостовање уважених министара у Владимирцима са жељом да их и чешће Владимирци госте. Скуп је пригодним програмом украсио фолклор библиотеке Диша Атић. Подељене су и бројне захвалнице да добитници ових 99 година Владимираца дуго памте.
Сретен Косанић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa