Инфо

11. јануар 2024.11. јан 2024.
Фото: Хуманитарна Фондација “Баланс“

Фото: Хуманитарна Фондација “Баланс“

ЗАХВАЛНОСТ ХУМАНИТАРНЕ ФОНДАЦИЈЕ „БАЛАНС“ ЖЕНАМА ТИХИМ ХЕРОЈИМА

Личне борбе које померају границе

Хуманитарна Фондација “Баланс“ уприличила је дружење за мајке деце са тешкоћама у развоју и жене које су преживеле насиље. Дружење је организовано у удобним просторијама фондације где су, у пријатном амбијенту, уз шољицу кафе, ове жене биле почашћене поклон ваучерима од стране Фондације “Баланс“.

Како је истакла Ана Вучинић, директорка Фондације “Баланс“ овај гест има циљ да им улепша почетак године и празнике који долазе, а истовремено представља захвалност за храброст коју су показале у својим јединственим борбама.

Фото: Хуманитарна Фондација “Баланс“


-Постоје жене које су оставиле неизбрисив траг у историји, биле то познате личности кроз векове или савремене јунакиње чије подвиге препознају медији. Међутим, постоји и трећа категорија жена, тихи хероји чије приче често остају непознате, а њихове свакодневне борбе чине велику разлику на микроплану, померајући границе и доприносећи бољем свету.

Гошће Фондације “Баланс“ спадају управо у ту трећу категорију. Маме деце са тешкоћама у развоју и жене које су преживеле насиље, суочиле су се са животним изазовима на начине које ретко примећујемо. Њихова храброст је изузетна, а њихове победе, иако нама можда делују скромно, имају снажан утицај. Хвала драгој Ољи и Центру Нанна на подршци. Хвала нашим пријатељима ProNails- Holliday Srbija Una Kozmeticki CentarGlamor Sabac Balance Group d.o.o. Хвала дивним гошћама које су са нама поделиле своје животне приче, рекла је Ана Вучинић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa