Инфо

22. фебруар 2024.22. феб 2024.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ, БРИГА О ЕНЕРГЕТСКОЈ ЕФИКАСНОСТИ

Потписано 20 уговора о суфинансирању

Идући у корак са планетарном неопходном бригом за енергетску ефикасност али и чистију животну средину Општина Владимирци уз помоћ државе помаже грађанима да прозоре замене ПВЦ столаријом али и котловима за грејање и уградњом топлотних пумпи а да суфинансирање подразумева половину неопходних средстава од државе и Локалне самоуправе а половину ће покрити заинтересовани житељи општине.

Уговоре је потписао челни човек општине Горан Зарић са појединцима који су конкурисали да мање троше енергију али и брину о животној средини. У томе ће помоћи и већ доказана фирма Зорана Ранковића али нове које би реализовале обиман посао уз напомену руководиоца одељења за финансије Иване Гагић да посао мора бити завршен до првог септембра.

Честитајући грађанима на оснаживању енергетске ефикасности и на потписивању уговора, чиме је остварено право на значајне субвенције, први човек општине Горан Зарић је рекао да ће се у исправност ове одлуке брзо уверити. Уз уштеду енергије, додао је Зарић, заштити ће се и простор у којем живимо од штетних материја који устаљени вид грејања са собом носи и сачувати животну средину за потомке, задовољно је зборио Зарић.


Уз нескривено задовољство свих да је ово велика помоћ и државе и Локалне самоуправе а Весна Јовановић је истакла да појединац тешко да би могао урадити све својим средствима уз безмерну захвалност на помоћи. И Раде Стефановић је истакао да ће се смањити трошкови за грејање али и потомцима остати чистија животна средина. Данијел Танасић је своје задовољство изрекао тврдњом да уградња квалитетне столарије у крајњем чини боље услове живота.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa