Инфо

28. март 2024.28. мар 2024.
У. Симић (фото: РК МП Еликсир)

У. Симић (фото: РК МП Еликсир)

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (М)

Припрема за полуфинале

Извесно да ће црно-бели бити ривал и у полуфиналу. Меч потврдио изједначеност у квалитету. Уб и Динамо увертира за финиш
Исход дербија у Београду практично је дао све одговоре по питању коначног пласмана у Супер лиги пред старт плеј офа и већ указао које серије следе у полуфиналу. Већ је извесно да ће у једном полуфиналу играти Металопластика Елискир и Партизан, у другом Војводина и Динамо. Металопластика је имала своје прилике, предност, али је у неизвесном финишу поклекла у дербију.

Стуб одбране и екипе – Д. Арсић (фото: РК МП Еликсир)


У Шабац долази Уб за викенд. Домаћин припрема плеј оф, а гост у борби за опстанак и тренутно клуб у најлошијој форми, шест пораза у шест последњих рунди, додуше против тимова из горњег дела табеле.
-На задовољство публике сва је прилика да ћемо против Партизана играти још два, а можда и три пута, поново нам следи плеј оф. Знали смо да су одличан тим, то је и потврђено, додатно су се појачали, стабилизовали и два кола су припрема онога штп нас очекује. Извесне су неизвесне утакмице – истакао је након меча тренер Металопластике Владан Матић.

Партизан – МП Еликсир 30:27 (14:13)
Београд. Гледалаца: 800. Судије: Антић и Јаковљевић (Београд). Седмерци: Партизан 5 (3), Металопластика 4(3). Искључења: Партизан 6, Металопластика 6 минута. Црвени картон: Немања Јовић (Партизан) у 60. минуту.
МП ЕЛИКСИР: Павковић, Додић 3 (1), Алиловић, Ф. Миловановић, И. Миловановић, Гавашелишвили, Јевтић, Арсић, Дамјановић, Павловић 2, Брајовић 7, Јовановић 6 (2), Паповић 2, Петровић, Симић 2, Дакић 3.


Партизан има бод више од Динама и лакша два дуела у односу на Панчевце, тако да иако математички није осигурао позицију три, била би сензација да не сачува предност. Претходне сезоне су такође играли у полуфиналу Шапчани и Беграђани, но сада предност домаћег терена је код плавих.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa