Инфо

16. мај 2024.16. мај 2024.
Борба за част: детаљ против ОФК

Борба за част: детаљ против ОФК

ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА – ПЛЕЈ ОФ

Финиш за част

У последња два кола Мачва игра за што бољи пласман. Бараж није у домету, али уз добре резултате у финишу може и до петог места. Мачва растерећена, Инђија пред императивом победе
Јединство није прекинуло свој налет ни против Мачве. Постигли су голове у правим тренуцима. У финишу полувремена и на средини другог смиривши дуел како им је и одговарало. Једна победа их дели од историјског пласмана у елиту. Мачву ни теорија не држи у бараж борби, али сезона је, како истичу у клубу, успешна и у пресотала два кола предстоји борба за шест бодова и најбољи могући пласман који год да буде.

Јединство – Мачва 2:1 (1:0)
Уб. Гледалаца: 1.200. Главни судија: Стефан Ђокић (Власотинце); помоћници: Тодоровић (Јагодина) и Милићевић (Куршумлија). Стрелци: Стојановић у 43. и Ибрахим у 59. минуту (Јединство); Станојевић у 90+5. минуту. Жути картони: Митић, Пајић, Стојановић (Јединство); Пејовић, Враштановић, Адамовић, Новаковић, Ристић, Јовановић (Мачва).
МАЧВА: Гочманац, Марковић, Јевтић (Јовановић), Ристивојевић, Јововић, Адамовић (Мијаиловић), Враштановић (Станојевић), Новаковић, Абдуллахи, Радуновић (Ђорђић), Пејовић (Ристић).


Инђија нема успешну сезону уколико не сачува позицију за бараж, а нескривено жели и директно у Супер лигу. Слабих 0:0 против Радничког значајно су умањили шансе. Морају да победе и да се надају неуспеху Јединства у Митровици. Јањић и Десанчић су највеће претње, као и Стојановић.

Б. Враштановић


Мачва ће их дочекати без Мартина Новаковића који је под суспензијом због картона. Традиција је на страни Мачве, у последња три меча у Шапцу два пута су славили домаћини, једном је било нерешено. Шабачки клуб је без пресије резултата, Инђија пред императивом, не само због борбе за друго место, већ и због још необзебеђеног бараж места. Смедерево и Текстилац још вребају.
Д. Б.

Најновији број

25. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa