Инфо

23. мај 2024.23. мај 2024.
Кроз Србију крос стигао у Владимирце
Основна школа Жика Поповић Владимирци

Кроз Србију крос стигао у Владимирце

Крос РТС-а кроз Србију, протекле седмице је имао станицу у Владимирцима,тачније у ОШ Жика Поповић у огледању основаца од првог до осмог разреда. У беспрекорној организацији директор школе и његов заменик Станко Глигорић и Марко Михаиловић прст упиру и наставника физичког Александра Јаковљевића који је до у танчине организовао такмичење.

Прва места од првог до осмог разреда су припала маленим дамама и дечацима првог разреда Нађи Гагић и Вањи Алексић, другог разреда Ирени Станишић и Огњену Пајић, трећем разреду Јелени Пантелић и Теодору Јевтић,четвртом Наташи Павловић и Луки Петровић.



Међу старијима у петом разреду први су били Теодора Исаиловић и Никола Јовишевић, шестом разреду Неда Миловановић и Драган Димитрић, седмог Бојана Митровић и Лука Васиљевић а осмог Марија Лазаревић и Дарко Јовић.

И свако издвојено одељење је имало свој крос где су учитељи и наставници имали одличну организацију а као показатељ је школа у Белотићу где је крос одржан на фудбалском игралишту. Све у свему крос је организован тако да се не би постиделе ни много веће средине.
С.К.

Најновији број

13. јун 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa