Инфо

25. октобар 2012.25. окт 2012.
ФУДБАЛ: ТРЕНЕРСКЕ ПРОМЕНЕ

МИЛИНКОВИЋ И КУСТУДИЋ ЗА ВИШИ РАНГ

Оно о чему је фудбалска чаршија само шапутала током недеље је постало стварност. Шеф стручног штаба “Мачве“ Јане Гаваловски је поднео оставку а нови шеф струке је Слободан Милинковић који је у више наврата водио црвено-црне.
- Увек сам био мишљења да “Мачва“ треба да игра у рангу примереном свом угледу. Када проникнем у разлоге слабе игре и осталих чинилаца у функционисању колективне игре повућићу потезе на које сам обавезан прихватањем дужности. У сваком случају терен је мерило а први меч са лидером права прилика да се све види, народски речено на прву лопту је рекао нови шеф струке шабачког српсколигаша.
Зонаш “Борац“ је у Слободану Кустудићу добио новог тренера. Како није био расположен за изјаву генерални секретар Игор Дикановић је појаснио промену старог шефа Драгослава Костића.
- Ми желимо само велике домете и праве резултате. Серија слабих игара је разлог промене и то је једино објашњење доласка новог тренера Кустудића, речи су Дикановића.
У само два дана два нова имена на мапи најлепше споредне ствари на свету у Шапцу. Милинковић и Кустудић за виши ранг, коментар је добро обавештених. Зар ишта додати.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa