Инфо

25. октобар 2012.25. окт 2012.
ИЗМЕЂУ РЕДОВА

РЕАЛНИ ДИНАР

Динар расте а Срби све мањи. Савијају се од општег добра.
Рече наша гувернерка да ће инфлација расти до пролећа. Па ко дочека млади лук, дочекао је.
Кажу неки стручњаци да није реално што динар јача. Јакако, реална је ова нереалност живота.
Ма и није важно што криза код нас галопира. Важно је да се “Сулејман“ поново вратио на телевизију.
И што ли нам је та серија блиска. Вероватно што сплетке са османлијског двора личе на овдашње.
А наш бивши председник добио тамо неку посебну европску награду за толеранцију, разумевање, сарадњу... и поштење. Па нека му је на поштење.
Рече наш садашњи председник да ће престати да краду они који су до сада крали. Ма ајде, да којим случајем не дођу нови. Они увек долазе.
Исти тај председник рече да ће настојати да се што више поради на повратку људи у село. Па коме ће онда ове силне топлане по силним ценама да греју све оне станове по градовима.
А неки тип из Индије добио сина. И ништа ту не би било чудно да тај тип није чича од 97 година и да није најстарији отац на свету. Претходног сина је добио пре две године... и тако. Е сад, ако за тај догађај чује наш Кркобабић, ето белаја. Биће пуна Влада малих Кркобабичића.
Из једног холандског музеја украдене изузетно вредне слике светских уметника. Добро је што су баш тамо заточени Караџић и Хаџић, тако да не буду окривљени за инкриминисани случај. Само да се није умешао неки други Србин.
И кад смо код света, неки дан тамо негде у Европи одржана светска конференција о ветру као извору енергије. Само нам још то треба. Шта би нам тек онда радили ови наши ветропири.
Јер, зима није ни озбиљно зазимила а ови наши из тих грејних установа већ кукају како немају довољно енергената, како су им рачуни у блокади, како... а пита ли неко оне који се од тога греју како намичу да плате и оно што их пригреје.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa