Инфо

20. децембар 2012.20. дец 2012.
ВАТЕРПОЛО: ПРВА “Б“ ЛИГА, 4. КОЛО

БОЉИ ОБРЕНОВАЧКИ “ТЕНТ“

“ТЕНТ“ ““ “Шабац“ 8:5 (1:3, 1:0, 2:1, 4:1)
Утакмицу 4. кола екипа из Шапца одиграла је као гост у Обреновцу против домаћина - ВК „Тент“. После одличног почетка Шапчана, већ у првој четвртини резултат је био 3:0 за ВК „Шабац“, ситуација је убрзо била промењена, и у последњем минуту прве четвртине екипа ВК „Тент“ постиже свој први погодак и смањује разлику на 3:1.
У већем делу друге четвртине резултат је био 3:1 за гостујућу екипу, али до краја овог дела игре „Тент“ је смањио разлику на 3:2, и то због неколико пропуштених шанси које шабачки ватерполисти нису искористили. Већ у трећој четвртини долази до заокрета и екипа из Обреновца по први пут прешла у вођство резултатом 4:3, али до краја четврине Шапчани су изједначили резултат, и у последњу четвртину ушли резултатом 4:4.
Још један велики пропуст шабачких ватерполиста у четвртој четвртини, и две стопостотне неискоришћене прилике, „Тент“ је то казнио постигао нови погодак и повео 5:4, али у утакмици долази до новог изједначења 5:5. На само два и по минута до краја Шапчани не користе играча више, да би домаћини у следећем нападу, на само минут и по до краја, повео са 6:5. До послење сирене на утакмици ВК „Тент“ је постигао још два гола и завршио утакмицу коначним резултатом 8:5 за домаћу екипу.
Велики број промашаја ВК „Шабац“ довео је првог пораза у овом такмичењу, али већ наредне недеље ситуација се може значајно поправити уколико у Обреновцу, као домаћини, победе екипу ВК „Земун“ . Похвале заслужује голман Ћеласан који је имао 19 одбрана, од тога пет „зицера“ - пет одбрана један на нула.
Утакмица следећег кола између екипа из Шапца и Земуна биће одиграна у недељу, 23. децембра у Обреновцу. Овај пут Шапчани ће имати улогу домаћина.
ВК “Шабац“: Алексић, Ђокић, Живановић, Ракић, Симић, Тешић 1, Цар 1, Николић 1, Богићевић, Лончаревић, Петровић, Андрић 2, Николић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa