Инфо

10. јануар 2013.10. јан 2013.
РУКОМЕТ: ФИЛИП МАРЈАНОВИЋ, ПРВОТИМАЦ „МЕТАЛОПЛАСТИКЕ“

ГЛЕДАТИ НАПРЕД

Шабачки рукометни суперлигаш, и најуспешнији спортски колектив овога града свих времена, на крају актуелне полусезоне „Меркур осигурање“ лиге налази се на четвртом месту са 14 освојених бодова (седам победа и шест пораза), са гол разликом 328:310. На првом месту је „Партизан“ са 24 освојена бода, друга је „Војводина“ са 20, док је „Врбас“ трећи са 18 бодова. Бод мање од „Металопластике“ имају чак три тима: „Колубара“, „Рудар“ и „Црвена звезда“. У 14. колу „Меркур осигурање“ Супер лиге, првом колу наставка првенства, Шапчани ће гостовати екипи „Рудара“ из Костолца. Паузу у првенству искористили смо за разговор са „плаво - белим“ првотимцем, и једним од љубимаца шабачке публике, Филипом Марјановићем.
Како би оценио протеклу годину?
- Протеклу годину могу сматрати солидном, али опет, било је променљивих резултата, што на личном, што на клупском нивоу. Провлачиле су се ту повреде, разни успеси, неке мање лепе ствари, што претходну годину чини шароликом.
Полусезону сте завршили на четвртом месту. Можда је могло и боље?
- Првим делом ове сезоне можемо бити релативно задовољни. Четврто место, уз доста проблема, повреда и одлазака, није толико лоше, али моје мишљење је да ова екипа може много више. Да није било тих ствари које су нас пратиле, уверен сам да би и наш учинак био другачији, али једноставно, тако је како је.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa