Инфо

14. март 2013.14. мар 2013.
КОШАРКА: ПРВА СРПСКА ЛИГА

ПАЛА И ПОЖЕГА

КК Слога - ОКК Шабац 45:78 (16:17, 9:19, 7:17, 13:25)
Пожега. Градска хала. Гледалаца 100. Судије Жунић и Мољевић (Ужице).
ОКК Шабац: Ђонлић 10, Вуковић 4, Нешић 4, Тадић 10, Којић 4, Миљковић 20, Бајић 8, Пуљезевић 2, Тодоровић 6, Ивановић 6, Ђукановић 6.
Шабачки кошаркаши у сјајном ритму настављају да „тероришу“ своје ривале и ређајући убедљиве победе примичу се свом циљу, пласману у Прву Б лигу.
Овај пут остварили су победу од 33 поена разлике али су морали да се помуче у првој четвртини. Домаћи кошаркаши су боље отворили меч, повели са 8:4, да би затим Шапчани дошли до своје игре. Играло се кош за кош да би све било решено до одмора. Предраг Мушицки је у ротацији користио све своје кошаркаше и са честим променама ритма у нападу али и са снажном одбраном сломили су озбиљнији отпор ривала.
Добром игром у одбрани и са брзим контрама предност је расла вртоглавом брзином и екипу Слоге су свели на 45 поена. Сви су дали свој допринос али за високу победу најзаслужнији је Милан Миљковић који је меч завршио са 20 поена.
- На почетку нас шут није служио али смо великом жељом и добром игром свих нас у одбрани успели да преломимо и овај меч. Ми смо играли своју игру јер смо знали да ће ривали тешко успети да нас зауставе у већем делу меча. Поседујемо квалитет и он је пре или касније морао да дође до изражаја. Кад уђемо у наш систем игре, без обзира на партију ривала, готово да је свеједно којих пет кошаркаша је на паркету. Свакако да није случајно што смо забележили све победе у шампионату.
У суботу 16. марта у Хали спортова “Зорка“ гостује екипа Златибора из Чајетине која тренутно дели треће и четврто место на табели. Утакмица почиње у 18 и 30 а Шапчани очекују да ће и публика подржа

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa