Инфо

14. март 2013.14. мар 2013.
„ШАРЕНА ШАРГАРЕПИЦА“ ПРОСЛАВИЛА ПРВИ РОЂЕНДАН

ВЕСЕЛА СТРАНА СВЕТА

Уз своју добро познату химну, програм испуњен песмом и глумом, и на крају журку под маскама, полазници Драмске радионице „Шарена шарагарепица“ са члановима породице и пријатељима прославили су у суботу, 9. марта, свој први рођендан у великој сали Културног центра Шабац.
Кристина Милунић, Марија Савић и Урош Ракић различитог су годишта али их повезује заједничка љубав према глуми. У „Шареној шаргарепици“ су од самог почетка и већ су искусни мали глумци који без треме наступају пред публиком.
- Дошла сам у „Шарену шаргарепицу“ зато што сам од малена волела да глумим. Највише ми се свидело то што смо неколико пута ишли са представом да наступамо. Дружимо се и лепо нам је. Највише ме одушевљава то што свако има своју улогу и увек буде забавно. Публика увек тапше и срећни су када смо ми ту ““ рекла је деветогодишња Марија.
Не крију ни своју љубав према Ђолу који два пута седмично проводи време са њима учећи их тајнама глумачког заната али и како је лепо дружити се.
- Са децом је фантастично радити. Сарађујемо са свима заиста лепо. И сам сам као дете кренуо овде у Културном центру. Захваљујући драмској секцији у којој сам био код нашег тада познатог редитеља Вукана Јовановића буквално сам ушао у медије. Двадесет година сам радио као новинар, а касније сам завршио за васпитача. Имам сјајну екипу. На самом почетку је било преко тридесеторо малишана. Мађутим, направила се просто нека природна селекција. На аудицији примили смо заиста свако дете и сваком је пружена прилика да нешто одглуми и да ради са нама. Сада имамо једанаест полазника. Од септембра ћемо поново отворити конкурс па ћемо видети ““ рекао је Ђорђе Дамјановић, покретач и реализатор „Шарене шаргарепице“.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa