Инфо

14. март 2013.14. мар 2013.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: НАСТАВАК ДЕЦЕНИЈСКЕ ТРАДИЦИЈЕ

ВАРОШИЦА ОДБОЈКЕ

У сали Основне школе “Жика Поповић“ у Владимирцима, новоизграђена спортска сала донела је простор и за око 80 чланова клуба, који у сениоском делу игра у најнижем регионалном рангу преко пионирки и пионира који наступају у свом узрасту у лиги Западне Србије. Девојчице су ћетврте а дечаци пети у конкуренцији осам екипа. Добри услови по речима професора и тренера Владимира Јокића дају резултат.
- Не зна се колико је битан рад и брига. А ми је имамо од локална самоуправе, и надамо се да ће ти кораци бити пресудни да оживе, потпуно одбојке која има вишедеценијску традицију у варошици спорта. Чак шта више, убеђен сам да четворогодишњи циклус који следи мора да изнедри нове асове, и понесе бреме успона одбојке на који се дуго чекало, задовољан је Јокић.
Девојчице и дечаци блистају, а даме под мрежом имају и високе циљеве.
- Много нам значи ова сала, али то нам опет уз добре услове за рад даје могућност да остваримо и неке личне жеље, и заиграмо у великим клубовима. Одбојку волимо и задовољне смо радом али и школским огледањима, где смо уз податак да смо на међуокружном огледању били трећи, поносе се Ана Миљковац и Јована Спасојевић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa